Lezers met een mening gezocht

Literaire schrijvers die toekomstdenken in hun werk gebruiken en SF-schrijvers die literaire trekjes vertonen: wat denken wij er van? In het SF-themanummer van literair tijdschrift Tirade (nr. 468) verschenen een aantal SF-verhalen van literaire schrijvers, in de EdgeZero editie van Wonderwaan verschenen een aantal bijzondere genreverhalen van afgelopen jaar.
Maya Shamir van SLAA betoogt dat literaire auteurs hun schrijfstijl graag ‘dicht bij zichzelf’ houden. Is dat echt zo? Uit zich dat ook in hun toekomstdenken? En wat spreekt de lezers aan? NCSF – Nederlands Contactcentrum voor Science Fiction en de Stichting Fantastisch Genre zijn op zoek naar lezers die beide bundels gelezen hebben en een artikel of blog willen schrijven over de overeenkomsten en verschillen. Stuur ons een berichtje als je interesse hebt!

Eén gedachte over “Lezers met een mening gezocht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image