Activiteiten

SF cafés en leesgroepen:

Wil je ook eens op een vrijblijvende en gezellige manier in contact komen met andere fans? Er worden een aantal maandelijkse SF cafés door NCSF leden georganiseerd of waar veel NCSF leden te vinden zijn.

Het SF-café in Amsterdam verzamelt al jaren elke tweede dinsdag van de maand in Café van Kerwijk (Nes 41, 1012 KC Amsterdam). Meer informatie is bij het bestuur op te vragen.

Ook in Amsterdam is een Engelstalige club, de Science Fiction Bookclub.

Onze Belgische leden treffen elkaar in Leuven. Meer informatie is te vinden op hun eigen website met onder andere een verslag van elke editie. Hun email adres is sfcafeleuven@gmail.com.

Utrecht heeft sinds vorig jaar een eigen SF-leesgroep, de Utrechtse Science Fiction Boekenclub ‘To the Dom and Beyond’. Meer informatie is op hun facebook pagina te vinden.

Ook in Leeuwarden begint binnenkort een SF-leesgroep. Meer informatie is bij het bestuur op te vragen.

Spellendagen:

Er worden regelmatig Spellendagen georganiseerd vanuit het bestuur. Deze vinden afwisselend plaats in Stroe, Utrecht en Leeuwarden.

Wil je ook eens bij jou in de buurt een NCSF-activiteit houden? We helpen we je graag! Neem dan contact op met het bestuur.

Vergaderingen:

De vereniging houdt tweemaal per jaar te Bilthoven een Algemene LedenVergadering waar alle leden welkom zijn om mee te praten en eventueel te beslissen over het beleid van de vereniging. Vaak gaat een kleine groep mensen na de vergadering gezamenlijk ergens eten. De volgende ALV vindt plaats op zaterdag 7 november in De Rijp (aanmelden bij het bestuur verplicht in verband met Corona).

Op zaterdag 1 september 2018 organiseerden we voor het eerst een NCSF BBQ in Utrecht. Ook in 2019 is er een BBQ op zondag 1 september gehouden op dezelfde locatie. Heb jij een leuke locatie voor 2021? Neem contact op met het bestuur.

Op zondag 27 januari 2019 organiseerden we een Beneluxcon in Ede.

De eerste HSFCon op 14 en 15 november 2020 kan helaas niet worden gehouden in verband met corona. Nieuws volgt over de 2021 editie !