Wedstrijdhistorie – Over

In deze database vind je de historische wedstrijduitslagen van de volgende schrijfwedstrijden:

De gegevens zijn voor een belangrijk deel gebaseerd op de onvolprezen pagina’s van Fred Rabouw (helaas niet meer beschikbaar) en mede op het noeste werk van Mike Jansen, maar aangevuld met de meest recente jaren en volledig van kruisverwijzigen voorzien. Hierdoor zijn de resultaten op te roepen naar wedstrijdeditie, deelnemer, rang en uitslag/prijs.

De data omvatten op dit moment de hierboven genoemde wedstrijden. De website en het datamodel ondersteunen echter elke schrijfwedstrijd die inzendingen met titels accepteert en in een ranglijst en toegekende prijzen resulteert. Heb je historische data van een andere schrijfwedstrijd, neem dan contact op om deze te laten opnemen.

Aanleveren van gegevens is uitsluitend mogelijk na afstemming van tevoren over het aan te leveren dataformaat (onder andere het meeleveren van de PID-nummers van schrijvers die al op de site staan, op basis van een alfabetische lijst die wij kunnen kan aanleveren).

De wedstrijdhistorie-database zou niet bestaan zonder het harde werk van Floris Kleijne die deze applicatie heeft ontwikkeld.