Vooraankondiging volgende Ledenvergadering: 1 Oktober 2016

De datum voor de najaarsvergadering staat voorlopig op 1 Oktober.  Houd deze dag alvast vrij.

We zijn van plan de vergaering weer in Bilthoven te houden. Dit is dan weer in de consistorie van de Zuiderkapel (ingang achterom), of eventueel in het naastliggende pand van het wijkcentrum.  De definitieve convocatie volgt.

Auteur: Henk Langeveld

Deze figuur landde ooit in Bilthoven op Syncon II, waar Peter 'Chash' Coene synthesizer muziek verzameld had, Kathinka Lannoy voorlas uit eigen werk en Tais Teng veel te laat met de trofee voor de King Kong award binnen kwam struikelen, "kon niet eerder weg, de goudverf was nog nat." Ik trof daar ook twee medebewoners van mijn toenmalige woonplaats Zwijndrecht. Ik werd allerwarmst ontvangen door het toenmalige fandom en ging direct mee uit eten bij de chinees.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *