Evenementenkalender

Vanaf vandaag kun je op onze website een evenementenkalender vinden met een overzicht van alle conventies, beurzen en andere leuke dagen in Nederland, Europa of zelfs daar buiten die te allemaal in het teken staan van SF, Fantasy, Horror of Comics. Organiseer je zelf een evenemten of ken je een evenement dat er niet bij staat? Stuur ons een mailtje en we passen het zo snel mogelijk aan.

2 gedachten aan “Evenementenkalender”

  1. Uit de nieuwsbrief: “Noteer vast in uw agenda: de voorjaars Algemene Ledenvergadering is dit jaar op zaterdag 23 april. We hebben weer een andere lokatie, namelijk: de consistorie van de Zuiderkapel, Boslaan 3, 3722 BA Bilthoven. Nadere gegevens volgen in de convocatie die we met het eerste nummer van Wonderwaan in maart mee zullen sturen.”

    1. Het klopt dat dit nog niet op de kalender staat. Dit ligt in handen van een ander bestuurslid, maar ik zal het anders binnenkort zelf aanpassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *