Nieuwe website!

Zoals jullie kunnen zien, heeft het NCSF wederom een nieuwe website! Op deze website wordt het een stuk makkelijker om te reageren op berichten, actuele berichten te lezen (én te plaatsen!) en ook berichten terug te vinden. We hopen in de loop van de komende maanden meer mensen bereid te vinden om zich op te geven als auteur of redacteur om o.a. teksten te plaatsen. Binnenkort meer!

7 gedachten aan “Nieuwe website!”

    1. Op dit moment is het nog in een heel pril stadium, maar de bedoeling is dat we mensen ‘aannemen’ om o.a. regelmatig nieuws te plaatsen over bepaalde onderwerpen. Dat kan gaan over een specifieke serie, of dat iemand al het evenementennieuws voor zijn/haar rekening neemt, etc.

  1. Het zou wel handig zijn om prominent nieuws als “23 Feb, 16:26 BELANGRIJK: Algemene Leden Vergadering op 30 mei 2015” te updaten (en in het algemeen het verouderde nieuws van 2015 te verwijderen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *