Middag van het Fantastische Boek – 24 februari 2024 in Utrecht

Hebban organiseert samen met Bibliotheek Utrecht en de Stichting Fantastisch Genre op 24 februari 2024 de Middag van het Fantastische Boek. Er is een gevarieerd programma, met twee workshops, een fantasymarkt en een openbare discussie over AI en kunst. Het hoogtepunt van de Middag is de uitreiking van de Harland Prijs 2023.

Begin de middag goed met een boekenmarkt in de grote hal van Bibliotheek Utrecht aan de Neude, die voor iedereen toegankelijk is. Als deelnemer van de Middag van het Fantastische Boek kun je je daarna inschrijven voor een van de twee workshops, gegeven door Nederlandse fantasyauteurs Tais Teng en Edith Eri Louw. Of sluit je aan bij de openbare discussie tussen schrijvers, wetenschappers én publiek over kunst en AI. Van drie uur tot half vijf wordt in de Theaterzaal tijdens een spectaculair programma met film, panel en een optreden de Harland Prijs 2023 uitgereikt.

Meer informatie en tickets: https://www.bibliotheekutrecht.nl/agenda/volwassenen/alle-activiteiten-volwassenen/middag-van-het-fantastische-boek-agendaitem-240224.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *