15 januari 2017: RIP Annemarie van Ewijck

Helaas hebben wij deze week vernomen dat Annemarie van Ewijck afgelopen zondag, 15 januari 2017, op 73-jarige leeftijd is overleden. Zowel het NCSF als het blad Holland SF hebben veel te danken aan Annemaries inzet en bijdragen, en zij zal zeker gemist worden.

Rust zacht, Annemarie. Bedankt voor alles!

2 gedachten aan “15 januari 2017: RIP Annemarie van Ewijck”

  1. Ik zie nu pas, als gevolg van de enquête bij de nieuwsbrief met als gevolg mijn bezoek aan de website, dat Annemarie is overleden. Eind zeventiger en begin tachtiger jaren heb ik de nodige keren met haar samengewerkt voor het NCSF. Ik denk met groot genoegen aan die tijd terug toen Hetty, mijn echtgenote, en ik vertoefde in de actieve fan landschap. Ook heb ik vele boeken die door haar zijn vertaald. Die zullen een blijvende herinnering aan betekenen. Rust zacht Annemarie!.

  2. Dat lees ik nu pas, is wel even schrikken. Laatste maal ontmoette ik haar in 2012, eerste keer in 1983 meen ik. Een markante persoon, die veel voor ‘het genre’ heeft betekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *