Boekpresentatie Corinne Duyvis

on-the-edge-of-gone

Op zaterdag 16 april presenteert Corinne Duyvis haar laatste boek, On the Edge of Gone, een YA apocalyptische science fiction thriller bij het American Book Center in Amsterdam. De presentatie vindt plaats vanaf twee uur ’s middags in het ABC Treehouse, gevolgd door een signeersessie in de boekhandel zelf vanaf drie uur. Reserveren is verplicht voor de presentatie.

De wereld zal vergaan op 29 januari 2035. Dat is de dag dat de comet zal inslaan. Denise en haar moeder zijn op zoek naar Denise’s zus Iris om samen naar de schuilkelder te gaan en de inslag af te wachten, maar Iris is nergens te vinden. Wanhopig op zoek naar haar, vinden ze iets anders dan een schuilkelder: een generatieschip dat misschien plaats voor hun heeft. Maar zal Denise met haar autisme worden geaccepteerd op het schip? En hoe zit het met haar moeder en zus?

Corinne Duyvis is een Amsterdamse schrijver die rechtstreeks in het Engels schrijft. Haar eerste roman, Otherbound, was een fantasy YA roman over een jongen die elke keer als hij zijn ogen sluit beelden ziet van een prinses uit een andere wereld. On the Edge of Gone is haar eerste science fiction roman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *