Opnieuw de ruimte in met Star Trek 2017

CBS is bezig met een nieuwe Star Trek serie die vanaf januari 2017 op de televisie te zien moet zijn.  Er is nog niets bekend over de officiële naam van de serie, noch wie de hoofdrollen gaan spelen. Wat wel bekend is dat serie in tijd geplaatst gaat worden na Star Trek: Enterprise en voor de originele Star Trek serie met James T. Kirk en Mr. Spock. Ook heeft de nieuwe serie geen banden met de nieuwe Star Trek Film Star Trek: Beyond.

Aan de nieuwe serie werken onder andere: Alex Kurzman, co-schrijver van Star Trek en Star Trek Into Darkness, Rod Roddenberry (precies…  de zoon van) en Brian Fuller, die zijn carriere begon als schrijver voor Star Trek: Deep Space Nine en Star Trek: Voyager, mee. De opnames beginnen in het vierde kwartaal van dit jaar en zullen plaatsvinden in de Pinewood Toronto Studios in Canada.

CBS gaat de serie vooral gebruiken om haar eigen nieuwe on-demand service/website mee te promoten, dus of en hoe de serie naar Nederland komt blijft de vraag. Houd daarom de website van de Star Trek fanclub The Flying Dutch in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *