Boekenmarkt Tilburg

Op zondag 28 augustus vond de negentiende editie van de Tilburgse boekenmarkt ‘Boeken rond het paleis’ plaats. Ook dit jaar huurde het NCSF een kraam om met de boekenverkoop de vereniging te steunen en te promoten.

De boekenmarkt startte officieel om 10 uur, maar menig boekverzamelaar was al aan het speuren naar bijzondere koopjes terwijl de kraamhouders nog bezig waren hun aanbod uit te stallen.

Dit jaar was de boekenmarkt voor een groot deel verplaatst vanwege werkzaamheden achter het stadhuis. Deze onverwachte verandering had zeker haar gevolgen voor de boekenmarkt, want naar ons idee was het een stuk rustiger dan in andere jaren. Bovendien was de ‘loop’ over de boekenmarkt door de verplaatsing van de kramen veranderd. Gelukkig was er nog genoeg aanloop om er een gezellige dag van te maken.

Ook het weer werkte goed mee; het was niet te warm, lekker droog (heel belangrijk wanneer je een boekenmarkt houdt), zonnig en met een fris briesje dat soms stevig was, maar dat maakt het juist aangenaam.

Volgend jaar zal het NCSF ook zeker weer deelnemen aan deze gezellige boekenmarkt. Hopelijk zijn de werkzaamheden dan afgerond en staat de markt weer op haar vertrouwde locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *