Boekenclub

Voor al uw tweedehands SF-boeken!

De NCSF boekenclub bestaat om leden en niet-leden gemakkelijk en goedkoop science fiction boeken aan te bieden. De boeken kunnen online besteld worden een e-mail met je bestelling naar de boekenclub. Maak een keuze uit de lijst met verkrijgbare titels (prijzen exclusief verzendkosten). Let op: leden krijgen dertig procent korting. Na bestelling wordt contact opgenomen om een afspraak over betaling en verzending te maken.

De boekenclub is daarnaast aanwezig op allerhande evenementen, niet alleen om boeken te verkopen, maar zeker ook om het NCSF te promoten. Immers, de aanblik van vele SF-boeken bij elkaar trekt de aandacht van bezoekers, die dan misschien ook wel interesse hebben in meer informatie over de vereniging. De boekenclub zal in 2018 aanwezig zijn op de volgende evenementen:

3 Februari, NCSF Nieuwjaarsreceptie, Bilthoven

10-11 Februari, Comic Con Brussel, Belgie

30 Maart-2 April, Eastercon, UK

28 April, NCSF ALV, Bilthoven

31 Juni-1 Juli, Comic Con Gent

1 Juli, Dordtse boekenmarkt

11-12 Augustus, Elftopia, Belgie

26 Augustus, Boekenmarkt, Tilburg

29 September, NCSF ALV, Bilthoven

20-21 Oktober, Cabbagecon V, Utrecht

Op dit moment wordt de voorraad (rond de 20.000 boeken!) uitgezocht en ingevoerd in een digitaal document. Zodra deze tijdrovende klus is geklaard, zal het mogelijk zijn om via de website de voorraad als het ware ‘in te zien’, zodat het voor leden wederom makkelijk wordt om boeken te zoeken en eventueel te bestellen. De boekenclub wordt beheerd door de enthousiaste vrijwilligers Ad Oosterling en Jim Held.

September 2016: Verwacht & Nieuw uit