NCSF Spellendag!

Een van de activiteiten die je als bezoeker vaak tegenkomt bij conventies is  het spelen van bordspellen. Omdat er voorlopig geen conventie door of namens het NCSF georganiseerd zal gaan worden, houden we in augustus een spellendag op dezelfde locatie waar de ALV plaats heeft gevonden (De Zuiderkapel te Bilthoven).

Datum: zaterdag 27 augustus
Tijd: vanaf 10:00u tot 17:00u
Locatie: Zuiderkapel Bilthoven (adres & routebeschrijving onderaan)

Net als bij de ALV is er geen catering, maar voor thee en koffie wordt gezorgd. Deelname is gratis voor leden van het NCSF. Aan niet-leden wordt een bijdrage van vijf euro gevraagd ter dekking van de kosten van de zaalhuur. In de buurt van de Zuiderkapel zijn genoeg mogelijkheden om zelf een lunch te halen of ergens te gaan eten, en zelf eten meebrengen is geen bezwaar.

Het NCSF bezit geen eigen spellen, dus neem jouw favoriete spel mee (uiteraard op eigen risico).

Op dit moment is er ruimte voor twintig deelnemers. Als je deel wilt nemen aan de NCSF Spellendag, meld je dan aan bij de penningmeester via penningmeester@ncsf.nl.
Indien zich meer dan twintig mensen aanmelden, komen latere aanmeldingen terecht op een reservelijst. Onze penningmeester stelt je op de hoogte als je op deze lijst terecht komt.

Heb je je aangemeld en kan je toch onverhoopt niet aanwezig zijn, geef dit dan z.s.m. door, zodat iemand van de reservelijst alsnog een plekje krijgt.

Locatie: Zuiderkapel in Bilthoven
Gevestigd aan de Boslaan 3, 3722 BA Bilthoven.

De bijeenkomst is in de consistorie achter de kerk, die te bereiken is door rechts van de kerk tussen de kerk en het wijkgebouw door te lopen.

Routebeschrijving OV:
Sla rechtsaf vanuit Station Bilthoven, ga bij de rotonde rechtdoor langs de Soestdijkerstraat Zuid en loop tot aan de verkeerslichten. Ga dan linksaf Boslaan op en loop 200 meter.

Routebeschrijving auto:
Rijd over de Soestdijkerstraat Zuid tot aan de verkeerslichten.
Kom je vanaf De Bilt/Zeist bij de verkeerslichten, sla rechtsaf de Boslaan op.
Kom je vanuit het noorden (onder het spoor door), sla bij de verkeerslichten linksaf de Boslaan op. Het kerkgebouw staat ca 200 meter verderop aan de rechterkant, met ruim voldoende parkeergelegenheid. Niet dubbel parkeren s.v.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *